Hoe werkt bestellen bij ons?

Veilig online betalen (iDEAL, VVV-cadeaukaart)

Wanneer je voor de optie thuisbezorgen (via PostNL) of voor afhalen kiest, dien je je bestelling online te betalen. Via iDeal is dit makkelijk, snel en betrouwbaar. Heb je een VVV-cadeaukaart? Dan kan je hier ook mee betalen, zowel in de webshop als in de winkel. 

Met ingang van 1 juli 2020 mag, conform Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme) het deel van online transacties met de VVV-cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kun je het resterende deel van de transactie betalen met iDeal.

Goederen retourneren

Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Dan mag je na voorafgaand overleg de bestelling op jouw kosten retourneren. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd. Heb je jouw bestelling in de winkel afgehaald? Lever dan in de winkel je bestelling met bon weer in.

We wijzen je erop dat wanneer het product beschadigd retour gestuurd of gebracht wordt wij hier in alle redelijkheid kosten voor in rekening brengen, indien je verder bent gegaan dan noodzakelijk was om het product te beoordelen. Heb je jouw bestelling thuis afgeleverd gekregen, stuur dan een e-mail naar bkhoiw@gmail.com. Je ontvangt dan een beschrijving hoe je jouw bestelling terug kan sturen. Seizoensartikelen (kalenders, agenda’s e.d.) kunnen niet geretourneerd worden.

Het volledige aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten van je bestelling, wordt zo spoedig mogelijk vergoed.